Algemeen

Versier je huis en win prachtige prijzen met OldambtNu Kerst wedstrijd (uitleg)

- advertentie -

Winschoten – Heb je de oproep al gelezen? OldambtNu.nl is op zoek naar het mooist versierde huis in Oldambt! We zien dat veel mensen in deze “thuis-blijf-tijd” extra aandacht aan hun huis besteden en volop bezig zijn het te versieren en te verlichten in deze sfeervolle dagen voor de kerst. De kerst die we dit jaar in kleine kring vieren met familie of vrienden.

- advertentie -

Ben jij degene die helemaal losgaat met kerstmannen, rendieren en sterren op je dak? Staat de arrenslee naast je auto? Of knalt de verlichting je tuin in? Of heb jij juist dat hele kleine balkonnetje smaakvol versierd? Versier je alleen, of versier je samen met je buren? Kortom, is de buitenkant van je woning volledig in kerstsfeer?

Mooie prijzen
OldambtNu.nl looft mooie prijzen uit voor het mooist versierde Oldambtster huis. Win jij een design tuinhaard van Welkoop Winschoten (t.w.v. €199,00) zodat je lekker warm in je tuin kunt bivakkeren? Of misschien de goed gevulde boodschappen tas van de Jumbo Jan van der Weele met daarin voor €100,00 euro aan boodschappen (en zeg nou zelf, wie kan dat niet gebruiken?)  Misschien win je een heerlijke gourmetschotel van Slagerij Hofman (errug lekker!) of mag je aan de bak als je een half jaar gratis sporten bij Sportcentrum Nico Jager wint (ja…we denken ook aan je goede voornemens, en bij Nico Jager is de begeleiding top!).

Tot slot geven we nog een prijs aan degene die er nèt naast zit… wat dat is blijft nog even een verrassing.

Meedoen
Afijn…hoe kun je meedoen? Stuur een foto van de buitenkant van je versierde optrekje naar redactie@oldambtnu.nl (of maak gebruik van ons contactformulier) voorzien van je naam, adres en telefoonnummer. Met het insturen van de foto geef je toestemming aan OldambtNu.nl voor plaatsing op de website en Social Media.

De foto’s worden geplaatst op Facebook waarna er op gestemd kan worden middels een like. De foto’s met de meeste stemmen zullen dan door de jury beoordeeld worden waarna er een winnaar wordt gekozen.

Inzenden kan tot 21 december, op 24 december zullen wij de winnaars bekend maken!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button