Sport

Set uppers straks ook op het zand te bewonderen

- advertentie -
Scheemda – Dat volleybalvereniging Set Uppers Oldambt ambitieus is, is al langer zichtbaar; enorme groei qua ledenaantal de laatste jaren en ook het niveau gaat ieder seizoen een stapje omhoog. Afgelopen voorjaar werden de ‘blauwen’ uit Scheemda gedwongen door Corona om ook buiten te sporten.
Dit gebeurde op het gras naast de Eextahal. Al snel lagen de plannen op tafel om een beachvolleybalcomplex te gaan aanleggen. Nu, een half jaar later, zijn de plannen uitgewerkt en zal er binnenkort begonnen worden met de werkzaamheden. Uiteraard heeft de club nog behoefte aan sponsoren en is er ene crowdfundactie opgestart, zie de Facebookpagina van de vereniging.
Naast de incidentele beachvolleybal evenementen op het Marktplein en bij de Blauwestad, kunnen de set uppers nu bij hun vertrouwde thuisbasis de Eextahal de hele zomer door ‘zand happen’.
“Het is onze ambitie om op korte termijn ook een beachvolleybal-afdeling op te richten bij onze vereniging en we zullen vele toernooien zoals scholenvolleybal, stratenvolleybal en bedrijvenvolleybal organiseren. Precies waar we voor staan als vereniging: prestatie en zeker ook voor gezelligheid!”, aldus het bestuur.

- advertentie -
- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button