Algemeen

Deel 5 : OldambtNu.nl op zoek naar mooiste kersthuis (video)

- advertentie -

Oldambt – OldambtNu.nl was de afgelopen tijd op zoek naar het mooist versierde kersthuis in Oldambt. Elk jaar weer zijn er ongelofelijke versierders die hun huis in de decembermaand omtoveren tot een lust voor het oog.

- advertentie -

Er zijn flink wat reacties binnengekomen. We gingen bij een paar huizen langs voor een kleine reportage en sfeerimpressie.

Mooie prijzen
OldambtNu.nl looft mooie prijzen uit voor het mooist versierde Oldambtster huis. Win jij een design tuinhaard van Welkoop Winschoten (t.w.v. €199,00) zodat je lekker warm in je tuin kunt bivakkeren? Of misschien de goed gevulde boodschappen tas van de Jumbo Jan van der Weele met daarin voor €100,00 euro aan boodschappen (en zeg nou zelf, wie kan dat niet gebruiken?)  Misschien win je een heerlijke gourmetschotel van Slagerij Hofman (errug lekker!) of mag je aan de bak als je een half jaar gratis sporten bij Sportcentrum Nico Jager wint (ja…we denken ook aan je goede voornemens, en bij Nico Jager is de begeleiding top!).

Tot slot geven we nog een prijs aan degene die er nèt naast zit… wat dat is blijft nog even een verrassing.

Meedoen
Opgeven voor deze actie is helaas niet meer mogelijk. Wegens het grote succes hopen we het volgend jaar weer te kunnen organiseren.

De foto’s zijn geplaatst op Facebook waar er nu op gestemd kan worden middels een like. De foto’s met de meeste stemmen zullen dan door de jury beoordeeld worden waarna er een winnaar wordt gekozen.

- advertentie -

Op 24 december zullen wij de winnaars bekend maken.

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button