Algemeen

Oliebollen Actie bij Rainbow Events ten behoeve sportverenigingen

Winschoten – Op 28, 29 en 30 december gaan de medewerkers van Rainbow Events oliebollen bakken. Dit doen zij omdat ze vinden dat er meer moet gebeuren dan alleen afwachten in deze tijd. De sportverenigingen kunnen ook elke vorm van hulp gebruiken, dus de opbrengst komt ten goede van de volgende verenigingen:

- advertentie - 

Voetbal vereniging WVV
Voetbal vereniging Bato
Gym vereniging Bato

Draagt u een van deze verenigingen een warm hart toe dan kunt u door middel van het invullen van de bestellijst met het logo van uw vereniging erop een bestelling plaatsen. Dit geldt voor leden en niet leden van de genoemde vereniging, iedereen kan dus een bestelling plaatsen en daarmee de verenigingen steunen.

De kosten van de oliebollen zijn
10 oliebollen naturel € 6,-
10 oliebollen met krenten/rozijnen € 7,-
10 oliebollen gemengd € 6,50
Betaling bij afhaal bij voorkeur contant en gepast.

Bestellen
Op de bestel lijsten kunt u aangeven wanneer u de oliebollen bij de drive thru wilt komen halen. (Papierbaan 2f te Winschoten) De bestellijsten dienen volledig ingevuld te zijn, anders kunnen we ze niet in behandeling nemen. Bestellijsten kunnen per mail worden verstuurd naar info@rainbowevents.nl of inleveren op de Papierbaan 2f te Winschoten. Inleveren bestelformulier kan tot 27 december 10.00 uur.

Bestellijst oliebollen BATO gymnastiek

Bestellijst oliebollen vv BATO

Bestellijst oliebollen WVV


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button