Gemeente

Nieuwe openingstijden afvalbrengstation

Winschoten – Het afvalbrengstation is de komende weken gewoon geopend. Behalve tijdens de feestdagen. Breng je een bezoek aan het afvalbrengstation? Check dan even de nieuwe plattegrond! Hierop kun je zien waar welke container staat. Als je hier thuis bij het inladen van de auto, bus of aanhanger al rekening mee houdt, maak je het jezelf makkelijker op het afvalbrengstation. Dan kun je namelijk sneller je afval weer uitladen

- advertentie - 

Bij het inladen kun je het beste de volgende volgorde aanhouden: eerst de elektrische apparaten, daarna matrassen, papier, groenafval, vloerbedekking, teer en dakleer, gasbeton (betonsoort met lage dichtheid), gips, puin, C hout (geïmpregneerd hout, bielzen), B hout (o.a. geschilderd hout en triplex), grofvuil, metalen, harde kunststoffen, glazen flessen, kleding, piepschuim, KCA (Klein Chemisch Afval), vlakglas (glas dat wordt gebruikt in deuren en ramen), asbest en als laatste: autobanden. Wat je als laatst inlaadt, moet er als eerst weer uit.

En, misschien had je het al gehoord: de openingstijden van het afvalbrengstation veranderen vanaf 1 januari 2021. Kijk daarom voordat je naar het afvalbrengstation gaat altijd op de website voor de actuele openingstijden: https://www.gemeente-oldambt.nl/afval…/afvalbrengstation


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button