Incidenten

Groningse trio plegen ramkraak in Bunde en worden opgepakt

- advertentie -
Bunde (D) – Op Tweede Kerstdag hebben drie mannen uit Groningen rond 15.45 uur een ramkraak gepleegd bij een drogisterij in Bunde. Een oplettende getuige zag meerdere mensen met een donkere Volvo met Nederlands kenteken tegen het gebouw rijden. Vervolgens gingen ze naar binnen.
Er werd een grote hoeveelheid tabaksproducten gestolen. Getuigen zagen de Volvo, die verdween voordat de politie arriveerde. Er werd in het grensgebied naar de verdachten gezocht, maar dat bleef zonder resultaat.
Rond 16:30 uur meldde de politie Groningen dat de vluchtige auto Volvo was aangetroffen in de wijk Beijum. Door een zeer agressief en opvallend rijden trok de auto de aandacht van de politie.  Na een controle bleek het de auto die in Bunde was gezien. Twee mannen van 20 werden opgepakt.
Later meldde zich nog een verdachte van 25.

- advertentie -
- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button