Incidenten

Grote zoekactie naar jongetje in Veendam

- advertentie -

Veendam – Bij de meldkamer Noord Nederland in Drachten kwam zondagavond een bijzondere melding binnen. Een getuige sprak een zevenjarige kind aan op de Ommelanderwijk in Veendam.

- advertentie -

Toen de getuigen het kind aansprak liep het kind onder de N33 door en liep vervolgens de bosschages in. Er werden vervolgens meerdere hulpdiensten opgeroepen. Bij de politie is nog geen melding binnengekomen van een vermissing.

(Lees verder onder de foto)

Foto: Dennis Postma/ OldambtNu.nl

Er is burgernetactie in de buurt opgestart, mochten er mensen zijn die meer weten of een zevenjarig kind missen dan zo snel mogelijk contact op te nemen met de politie. Door de hulpdiensten is op dit moment een zoekactie opgestart. Daarbij is ook een politiehelikopter ingezet.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button