IncidentenVideo

Storm zorgt voor schade: bouwsteiger valt tegen woning (Video)

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Aan de Hoofdstraat in Bad Nieuweschans is zondagochtend een steiger omgewaaid als gevolg van de storm Bella. Brandweer Bad Nieuweschans werd opgeroepen voor het verwijderen van de hoge stellage.

- advertentie -

De straat werd deels afgesloten waarna een hulpverleningsvoertuig van brandweer Delfzijl, die uitgerust is met een kraan, de steiger heeft afgebroken. Dit in samenwerking met de overige brandweerlieden.

De Meldkamer Noord-Nederland laat via Twitter weten al 50 meldingen van stormschade binnen te hebben gekregen. Volgens de hulpdienst is in de meeste gevallen geen sprake van direct gevaar. Is er wel direct gevaar, bel 1-1-2 bel bij geen gevaar uw gemeente.

Foto’s & Video: Quintin Stoetman/ OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button