Cultuur

Groningse bibliotheken blijven online voorlezen

- advertentie -

Winschoten – Bij Biblionet Groningen is voorlezen altijd een feestje! Nu de Groningse bibliotheken tijdelijk zijn gesloten, blijven de medewerkers ook in januari voorlezen via Facebook Live. Woensdag 6 januari om 10.00 uur kunnen de kleintjes digitaal genieten van een heerlijk voorleesverhaal.

- advertentie -

Kom je ook luisteren naar een nieuw verhaal? In de maand januari lezen we wekelijks voor via Facebook Live. Tijdens ons BoekStart Voorleeshalfuurtje kun je genieten van verhalen uit de Prentenboek Top 10. In aanloop naar de Nationale Voorleesdagen gaan we iedere week online voorlezen en liedjes zingen.

Woensdag 6 januari
Woensdag 6 januari leest Tinette voor uit het prentenboek ‘Mijn handen dansen & mijn mondje is een rondje’ van Riet Wille. Met je handjes kan je klappen, op tafel trommelen en dag zwaaien. En wat kan je met je mondje allemaal doen? Een kusje geven, toeteren als een indiaan en ijsjes likken! Doe je mee?

Deze voorleesactiviteit richt zich speciaal op baby’s, dreumesen en peuters. Kijk van 10.00 – 10.30 uur mee via facebook.com/groningsebibliotheken.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button