Algemeen

Voedselbank Oldambt bedankt haar donateurs

- advertentie -

Winschoten – De laatste week van het jaar is de tijd van terugblikken en wensen uitspreken voor het komende jaar. Dat geldt ook voor de vele vrijwilligers van Voedselbank Oldambt, die anders dan de naam doet vermoeden niet alleen aan inwoners van de gemeente Oldambt voedselpakketten uitdeelt, maar ook aan inwoners van de gemeente Pekela.

De Nederlandse Voedselbanken worden volledig draaiende gehouden door vrijwilligers en wordt gefinancierd door subsidies, giften en donaties. En met name de gulle gevers en donateurs van gelden en voedsel willen wij zo aan het einde van dit jaar extra benoemen en bedanken.

Zo hebben wij van de Riki Stichting dit jaar weer diverse bijschrijvingen mogen ontvangen en hebben wij via hen veel klanten van de voedselbank blij kunnen maken met acties van Stichting Kinderhulp en de LINDA Foundation.

Maar ook de Rotary Winschoten en de Rotary Pekela hebben naast het doneren van houdbare boodschappen t.w.v. € 2000,- ook de vele kinderen die afhankelijk zijn van de Voedselbank Oldambt, blij gemaakt met een cadeaubon t.w.v. €10,- die zij kunnen besteden bij de Bruna Nieborg of bij Top1Toys Jager.

Maar ook veel andere, vaak lokale bedrijven en winkels en heel veel particulieren hebben ons dit jaar verrast en verblijd met giften en donaties. Ook basisscholen en kerken uit het Oldambt hebben zich veelvuldig ingezet om boodschappen in te zamelen.

Voedselbank Oldambt kijkt terug op 2020 met een grote dankbaarheid. Velen hebben in dit jaar hun hart laten spreken en zich op allerlei manieren ingezet voor de Voedselbank. Wij kijken dan ook met een groot vertrouwen uit naar alle goeds dat 2021 ons zal gaan brengen.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button