Cultuur

LIVE: Kijk mee met de ‘Best of Nieuwjaarsconcert’ van muziekvereniging Prins Hendrik

Scheemda – Elk jaar luidt de fanfare van Christelijke Muziekvereniging Prins Hendrik het nieuwe jaar in met het traditionele Nieuwjaarsconcert. Helaas is dit jaar niet mogelijk wegens de huidige corona maatregelen.

- advertentie - 

Om 2021, ondanks de beperkte mogelijkheden, feestelijk in te kunnen luiden, laat muziekvereniging Prins Hendrik uit Scheemda een selectie van nummers zien en horen van de Nieuwjaarsconcerten van 2014 tot en met 2020.

Kijk hierboven mee, of kijk mee via de Facebookpagina.

 

 


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close