Cultuur

Online Voorleeshalfuurtje: ‘Eén voor jou, twee voor mij’

- advertentie -

Winschoten – Kom je ook luisteren naar een nieuw verhaal? In de maand januari lezen de Groningse bibliotheken wekelijks voor via Facebook Live. Tijdens het BoekStart Voorleeshalfuurtje kun je deze maand genieten van verhalen uit de Prentenboeken Top 10. Dinsdag 12 januari lezen we om 10.00 uur voor uit een nieuw prentenboek. 

- advertentie -

Dinsdag 12 januari leest Harma voor uit het prentenboek ‘Eén voor jou, twee voor mij’ van Jörg Mühle. Beer vindt drie heerlijke paddenstoelen. Zijn vriend Wezel gooit ze meteen in de pan. Maar dan hebben de vrienden een probleem: drie paddenstoelen voor twee dieren, hoe moet dat nou? Zowel Beer als Wezel vindt dat hij recht heeft op twee paddenstoelen. Dan komt Vos aangeslopen en gaat er met een paddenstoel vandoor. Probleem opgelost, ware het niet dat er ook nog een toetje is: drie aardbeien…

De online voorleesactiviteit begint om 10.00 uur en wordt uitgezonden via facebook.com/groningsebibliotheken.  

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button