Algemeen

Nieuws uit de regio maken we samen, lees hier hoe u kunt helpen!

Winschoten – Mensen zijn nieuwsgierig naar nieuws uit hun eigen buurt. In deze gemeente wonen 39.000 mensen, hier gebeurt dus altijd wel iets. OldambtNu.nl gaat actief op zoek naar nieuws, en zit daar vervolgens bovenop. OldambtNu.nl brengt zowel klein als groot nieuws; winkels die opengaan, gemeenteberichten, sportnieuws, maar ook ongelukken, branden, et cetera.

- advertentie - 

Heeft uw sportvereniging een wedstrijd gewonnen? Is er schade door vandalisme bij u in de buurt? Is er nieuws bij uw bedrijf of bij de school van uw kinderen? Laat het ons weten!

OldambtNu.nl is altijd op zoek naar nieuwsitems. Heeft u nieuws wat een relatie heeft met de gemeente Oldambt? Dan kunt u dit insturen naar onze redactie via pers-berichten@oldambtnu.nl. Zij zullen uw bericht dan zo spoedig mogelijk verwerken. Wilt u foto’s meesturen? Dan hebben liggende foto’s onze voorkeur.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close