Incidenten

Hardrijder wordt gepakt en moet rijbewijs inleveren

Winschoten – Politie Oldambt heeft woensdag het rijbewijs ingevorderd van een automobilist. De man reedt met zijn voertuig 121 kilometer per uur over het Noordereinde in Winschoten. Dit is de parallelweg aan de A7.

- advertentie - 

De politie stond te controleren op de snelheid op de A7 maar deze man kwam zo hard aanrijden dat hij ook werd meegenomen in de controle. Hij ‘klokte’ 121 kilometer per uur. Dat is, na wettelijke correctie, een overschrijding van 57 kilometer kilometer per uur.

De officier van justitie bepaalt binnen tien dagen of en wanneer de automobilist het rijbewijs terugkrijgt.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close