Kort nieuws

Bouw mee aan nieuwe Minecraft Challenge van Biblionet Groningen

- advertentie -

Winschoten – Ben je dol op Minecraft? Vind je het leuk om samen met anderen online te werken? Doe dan mee aan de nieuwe Minecraft Challenge van Biblionet Groningen. Op de server van de Groningse bibliotheken kunnen kinderen, jongeren en volwassenen in januari meebouwen aan een Minecraft Pretpark.

- advertentie -

Virtuele LEGO. Zo wordt Minecraft vaak in het kort uitgelegd. Net als de blokjes van LEGO kun je in Minecraft oneindig bouwen en avonturen beleven. Minecraft is één van de bestverkochte games ter wereld en heeft maandelijks miljoenen gebruikers. Nu de bibliotheken zijn gesloten, heeft Biblionet Groningen de eigen server weer online gezet.

Minecraft Challenge
Vind je het leuk om samen met anderen te werken? Doe mee aan de nieuwe Minecraft Challenge. Na ons Minecraft Winterdorp gaan we in januari een nieuwe wereld maken. Bouw deze maand mee aan ons pretpark BiebLandia! In dit attractiepark vind je achtbanen, spookhuizen, draaimolens en nog veel meer…. Samen bouwen we aan het grootste pretpark van Minecraft.

Wil je meebouwen aan ons Minecraft Pretpark? Start dan Minecraft op en log in op het serveradres BiblionetGroningen.playat.ch (poort 25565). Of kijk op youtube.com/bieblab voor de uitlegvideo.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button