Weerbericht

Code geel van kracht in Groningen wegens sneeuwval

- advertentie -

Provincie –  In de provincie Groningen geldt er vanaf 18:00 uur vanmiddag code geel vanwege de sneeuwval.

- advertentie -

Het KNMI meldt dat 1-3 cm sneeuw kan vallen en plaatselijk zelfs 2-5cm sneeuw. Ook is er kans op ijzel dat wordt veroorzaakt door (mot)regen. De waarschuwing voor sneeuw en gladheid blijft tot zondagmiddag 15:00 uur van toepassing verwacht het KNMI.

Foto: Henk Timmer/ OldambtNu.nl

Voorbereid onderweg
Mocht u nog op pad gaan houd rekening met de sneeuw en gladheid. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers om goed voorbereid onderweg te gaan. Hou dus ook rekening met de weersverwachting en matig indien nodig u snelheid. En wissel ook niet onnodig van rijstrook. Rijkswaterstaat staat paraat met 546 strooiwagens en 350 sneeuwschuivers.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button