Algemeen

Rijkswaterstaat strooide zaterdagnacht 833 ton zout in Noorden

- advertentie -

Groningen – Rijkswaterstaat heeft in de nacht van zaterdag op zondag 833 ton zout op de rijkswegen in het Noorden gestrooid. Dat laat de dienst op Twitter weten.

- advertentie -

Volgens Rijkswaterstaat verliep het proces goed. “De sneeuw van zaterdagavond en in de nacht van zaterdag op zondag was de eerste sneeuw van het seizoen. Qua uitvoering ging het erg goed. In Groningen en ook in de provincie Drenthe zijn we de hele nacht doorgegaan. In totaal hebben we 833 ton zout verstrooid in het Noorden. Desondanks hebben we gezien dat er wel een aantal kleine glij-incidenten zich hebben voorgedaan.” Dat meldt Rijkswaterstaat op Twitter.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button