Kort nieuws

De uitvaartverzorgers van Diedel-Wessels gaan vanaf nu ‘groen’ de weg op

- advertentie -

Winschoten – Uitvaartverzorgers van Diedel-Wessels, onderdeel van Uitvaartvereniging Mekander, gaan vanaf vandaag milieubewust de weg op. “Met de aanschaf van vier nieuwe elektrische auto’s voor onze collega’s nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en dragen we bij aan een ‘schonere’ toekomst”, aldus Akke Vrijmoeth, directeur van Diedel-Wessels.

- advertentie -

Een duurzame uitvaart wordt steeds populairder
“We kunnen wel stellen dat een duurzame uitvaart een heuse trend is geworden. Steeds meer mensen kiezen voor een groene invulling van hun begrafenis of crematie. Als organisatie spelen wij hier graag op in én zij we ons ervan bewust dat wij ook een belangrijke rol spelen in de bijdrage aan een groenere toekomst. Daarom hebben we ervoor gekozen om onze collega’s duurzaam en representatief vervoer te bieden.”

Met de aanschaf van vier 100% elektrische auto’s voor hun uitvaartverzorgers, heeft Diedel-Wessels een belangrijke stap gezet in de vergroening van de uitvaartbranche. “Verduurzaming past bij de koers die we met elkaar varen. Ik ben trots dat Diedel-Wessels en Mekander op deze manier kunnen bijdragen aan de maatschappij.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button