Incidenten

83-Jarige gaat spookrijdend de Duitse snelweg op naar Nederland

Bunde – Afgelopen woensdagavond heeft om kwart voor zeven een bestuurder van een werkbus een spookrijder tegengehouden. De 83-jarige Nederlander reed met zijn auto het kruispunt Bunde/ West op. Hij was van plan de A280 richting Nederland op te rijden, maar miste de oprit richting Nederland en vervolgde over de afrit in de tegenovergestelde richting de snelweg.

- advertentie - 

Tegelijkertijd reed een werkbus van een bouwplaats op de A280 richting Leer. De oplettende bestuurder schakelde zijn zwaailampen in en stopte de rit van de man. De Nederlander kan een proces-verbaal in de bus verwachten.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button