AlgemeenVideo

6.000 coronatesten afgenomen bij teststraat Winschoten (video)

Winschoten – Begin december werd de corona teststraat geopend in Winschoten. Afgelopen week maakte de GGD in een interview bekend dat er al 6.000 testen zijn afgenomen. Deze testlocatie bevindt zich aan D.U. Stikkerlaan 4 in Winschoten en was hiermee de zevende GGD-testlocatie in de provincie Groningen.

- advertentie - 

De testlocatie in Winschoten maakt gebruik van testkamers. Na het maken van een afspraak kan diegene die zich laat testen zich melden op de afgesproken tijd. Auto’s en fietsen kunnen geparkeerd worden op het parkeerterrein en vanaf daar loopt men via de voorkant naar binnen.

(Lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

Vaste looproute
Bij de ingang van de testlocatie staat een informatiebord met instructies voor de bezoekers. Voor de testlocatie geldt een vaste looproute. De looprichting wordt aangegeven met borden.

Testen
Iedereen met klachten die passen bij het coronavirus kan getest worden. Daarnaast kunnen mensen van wie uit bron- en contactonderzoek of via de CoronaMelder app is gebleken dat zij in contact zijn geweest met een besmet persoon zich laten testen. Ook als ze geen klachten hebben

Aan de hand van de uitslag van de test kunnen we zien of het coronavirus zich verspreidt en direct bron- en contactonderzoek doen. Zo kunnen we het virus bestrijden. Een afspraak maken kan online via coronatest.nl of telefonisch via 0800 – 1202.

(Lees verder onder de foto)

Foto: OldambtNu.nl

De testlocatie is van maandag t/m vrijdag open van 9.30 tot 15.30 uur. De coronatesten worden alleen op afspraak afgenomen.

 


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button