Kort nieuws

Meedia Dagbesteding wint Univé-goed-voor-elkaar-prijs

- advertentie -

Winschoten – Meedia Dagbesteding in Winschoten is een zorginstelling voor mensen met gedrag- en/of ontwikkelingsproblemen. Bij Meedia doet iedereen mee. Ze hebben een ICT-afdeling waar je de hele dag met computers bezig kan zijn, maar er is ook een traditionele dagbesteding met creatieve activiteiten en een afdeling houtbewerking.

- advertentie -

Door alle activiteiten leren de jongeren sociale vaardigheden en krijgen ze weer meer zelfvertrouwen. Een belangrijk onderdeel daarbij is Hygiëne. Houdbaarheid van producten hoort daarbij, maar ze misten alleen een ruime koelkast om alles goed bij te houden en te organiseren. Toen zag een begeleider van Meedia, de Stichting Voor Elkaar. Meedia heeft zich bij de stichting opgegeven en wilde graag een dubbeldeurs koelkast in de kantine, zodat deelnemers producten goed op voorraad kunnen houden. Tot hun grote vreugde hebben ze gewonnen.

De mooie koelkast heeft inmiddels een plekje gekregen in de kantine en alle deelnemers zijn heel erg blij met deze mooie prijs!

Lijkt Meedia Dagbesteding jou nou ook leuk? Kijk dan eens op hun sociale media of op www.meedia.nu

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button