Algemeen

Politie controleert actief op avondklok in de regio

- advertentie -

Regio – Woensdagavond heeft de politie in de gemeenten Oldambt, Stadskanaal en Westerwolde toezicht gehouden op naleving van de avondklok en de coronamaatregelen. “Gedurende de avondklok werden er veel voertuigen gecontroleerd en gelukkig hadden de meesten van hen de benodigde papieren in orde.” aldus de politie.

- advertentie -

Ondanks dat er in Stadskanaal aan begin van de avond veel jongeren op de been waren, was het bij het ingaan van de avondklok(21.00 uur) rustig. In totaal werden er in de drie gemeenten enkele personen bekeurd voor het negeren van de avondklok. “Eén daarvan was een 29-jarige inwoner van Winschoten die tevens onder invloed van vermoedelijk drugs bleek te zijn. Omdat deze persoon een voertuig bestuurde is van hem een bloedproef afgenomen.” zegt de politie.

Verder zag de politie dat veel inwoners van hun gemeenten buiten het feit dat ze zich aan de avondklok houden ook hebben gereageerd op de oproep van de politie, gemeente etc. om tips over demonstraties, rellen etc met de politie te delen. “Blijf dit vooral doen want het helpt ons allemaal om schade en andere onrust te voorkomen! Aldus de politie op Social media.” aldus de politie Oldambt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button