Algemeen

Belastingservice Sociaal Werk Oldambt en de ouderenbonden KBO-PCOB

- advertentie -

Oldambt – Al jaren verzorgen vrijwillige belastingconsulenten van Sociaal Werk Oldambt en de ouderenbonden de belastingaangiftes voor mensen met een gemiddeld tot laag inkomen. Ook bij de FNV worden er vrijwilligers  ingezet voor de belastingaangifte, doch de FNV is uit het Oldambt vertrokken. Via Sociaal Werk Oldambt willen wij u de mogelijkheid bieden om aangifte te kunnen doen.

- advertentie -

Gegevens die wij nodig zijn voor het invullen van uw aangifte:
– Jaaropgave van uw inkomen(s) in 2020
– Jaaropgave hypotheek bij eigen woning
– WOZ waarde eigen woning van het jaar 2019
– Eventuele aftrekposten zoals b.v. zorgkosten die buiten uw eigen risico vallen, dit kunnen o.a. zijn: zelf betaalde medicijnen, tandartskosten, fysiotherapie, reiskosten i.v.m. bezoek ziekenhuis, hulpmiddelen etc.
– Een kopie van de aangifte die u een jaar eerder hebt gedaan (indien aanwezig)
– Uw telefoonnummer

De laatste jaren stuurt de belastingdienst ook brieven rond, dat u geen aangifte meer hoeft te doen. Wij raden u aan om toch een aangifte in te (laten) vullen, want mogelijk zit er voordeel voor u in. Hebt u nog nooit aangifte gedaan, maar u hebt wel aftrekposten i.v.m. bijvoorbeeld uw gezondheid dan kunt u altijd proberen om aangifte te doen.

In verband met het Coronavirus handelen de belastingconsulenten uw aangifte zoveel mogelijk telefonisch af.

Tegen een geringe onkostenvergoeding kunt u uw belastingaangifte laten verzorgen. U kunt hiervoor contact opnemen met:

Annie Alberts
a.alberts@sociaalwerkoldambt.nl
Het Boschplein 2 9671 GB Winschoten
Postbus 50  9460 AB Gieten (0597) 421 833
www.sociaalwerkoldambt.nl

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button