Algemeen

Inzamelingsactie D.E.-waardepunten groot succes

- advertentie -

Oldambt – De inzamelingsactie van de DE-waardepunten, georganiseerd en uitgevoerd door de diaconieën van de kerken in Oldambt voor de Voedselbank Oldambt is een groot succes gebleken!

- advertentie -

De kerken hebben maar liefst 1.055.500 waardepunten ontvangen! Dat betekent 2110 pakken koffie, die Douwe Egberts nog eens aanvult met ca. 20%. Zodra de voedselbank de koffie ontvangt zal dit worden verstrekt in de voedselpakketten!

De kerken, de voedselbank en de klanten van de voedselbank willen alle mensen bedanken die hebben bijgedragen aan dit succes voor hun gulle gift!

Waarom koffie?
Douwe Egberts steunt deze actie, want het merk dat inmiddels 265 jaar bestaat, wil mensen in Nederland dichterbij elkaar brengen onder het genot van een goede kop koffie. Koffie kan gezien worden als een uitnodiging om contact te maken met elkaar, en door dat contact worden onderling bestaande banden versterkt.

Koffie is een schaars product voor voedselbanken, omdat het lang houdbaar is en bijna nooit wordt ‘afgeschreven’. Het komt weinig voor in voedselpakketten voor hulpbehoevende mensen en wordt daardoor buitengewoon gewaardeerd!

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button