Sport

Trainers en medische staf blijven aan bij WVV

Winschoten – In navolging van de verlenging van de samenwerking met hoofdtrainer Bernd van Bolhuis en zijn assistent Marcel Kruize, gaat WVV ook langer door met Folly Oosterhuis en de voltallige medische staf.

- advertentie - 

Folly Oosterhuis zal dus ook in seizoen 2021/2022 aanblijven als trainer van de tweede zondagselectie. Wout Geerlings, Rina Kuiper en Harm Smeenge blijven hun taken en werkzaamheden als medische staf vervullen.

WVV is ontzettend verheugd dat al deze personen aangegeven hebben aan te willen blijven in hun functie. Het komt de continuïteit binnen de zondagselectie alleen maar ten goede, wat uiteindelijk moet gaan leiden tot een succesvol nieuw seizoen.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button