IncidentenVideo

UPDATE: Aanhanger met koeien belandt in sloot langs A7 (video)

Scheemda – De A7 bij Scheemda blijft vrijdag nog de hele avond dicht vanwege bergingswerkzaamheden. Eerder op de middag belandde een aanhanger van een vrachtwagen in de sloot ter hoogte van tankstation Roode Til.

- advertentie - 

In de aanhanger zaten elf koeien voor één koe kwam de hulp te laat. De koe overleed ter plekke. Door een onbekende raakte de aanhanger los van de vrachtwagen. De chauffeur van de vrachtwagen hoorde al een vreemd geluid en zou bij het tankstation een check gaan uitvoeren.

Meerdere hulpdiensten werden ingezet. Door de brandweer en een bergingsbedrijf zijn de koeien uit de aanhanger gehaald. Om de koeien makkelijker uit de aanhanger te kunnen halen werden er strobalen gebruikt. Aan het begin van de avond is begonnen met het bergen van de aanhanger.

Het verkeer vanuit Winschoten kan omrijden via de N362. Met een grote mobiele kraan en een bergingswagen wordt de aanhanger uit de sloot getakeld.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button