Incidenten

Dochtertje sluit moeder buiten op balkon in de kou

- advertentie -

Winschoten – Maandagochtend omstreeks 09.20 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een buitensluiting aan de Narcisstraat.

- advertentie -

De bewoonster stond op het balkon, toen haar 1-jarige dochter plotseling de ‘klink’ op deur had gezet. Omdat ze de deur niet meer open kreeg, werd de brandweer ingeschakeld. De vrouw heeft een isolatiedeken gekregen om warm te blijven. Ook brachten omstanders haar een muts en een jas.

De brandweerlieden hebben vakkundig de deur verwijderd. Na zo’n 40 minuten was de deur verwijderd en kon de vrouw herenigd worden met haar dochtertje. Ondanks de kou maakt de vrouw, en ook haar dochtertje, het goed.

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button