Algemeen

Uitdagende ‘Talenten route’ CBS Mons Sinaï in Heiligerlee

- advertentie -

Heiligerlee – Op de CBS Mons Sinai in Heiligerlee zijn ze trots op de kinderen, (groot)ouders en leerkrachten.

- advertentie -

“De afgelopen 5 weken hebben we er alles aan gedaan om de kinderen op afstand onderwijs te bieden. Bij de kleuters hebben de kinderen met het thema ‘wonen’ gewerkt: proefjes in de keuken en badkamer, bakken, bouwen, tellen, turven en schrijven alles kwam aan bod. Prachtige foto’s leverde dat op. In de andere groepen kregen alle kinderen een weektaak met daarop de opdrachten en de tijden voor live instructies, of een link naar een vooraf opgenomen filmpje. De leerkrachten stonden paraat om via beeldbellen te ondersteunen waar nodig.”

Elke dag even contact om te horen of te zien dat het goed gaat. Op school was er elke dag een groep van ongeveer 15 leerlingen in de noodopvang. Ook hier is hard gewerkt en was naast rekenen en taal ook tijd voor bewegen en handvaardigheid.

“En nu sluiten we deze periode van –onderwijs op afstand- af met een ‘TALENTEN ROUTE’.  Achter vele ramen is een kunst- of bouwwerk te vinden. Veel leerkrachten doen ook mee, dat is te bewonderen op school. Zo kunnen de kinderen al wandelend of fietsend alle werken opzoeken en bekijken. Lekker naar buiten erop uit. De talenten zijn t/m 11 februari te bewonderen, u herkent een deelnemer aan een de tekst op de ramen ‘talentenroute CBS Mons Sinaï’.”

Kom ook je benen even strekken in Heiligerlee en omstreken om de ‘TALENTEN ROUTE’ van CBS Mons Sinaï te bekijken?

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button