Incidenten

Brandweer Winschoten ingezet voor zeer grote brand in Doezum

- advertentie -

Winschoten/ Doezum – Aan de Doezumertocht in Doezum stond aan het begin van de avond een grote schuur in brand. Door de snelle inzet en opschaling van de brandweer is erger weten te voorkomen. Volgens de brandweer zijn er geen gewonden gevallen. Ook stonden er zo rond de 100 koeien in de stal, deze zijn ongedeerd gebleven volgens de brandweer

- advertentie -

Meerdere tankautospuiten en een hoogwerker waren aanwezig bij de brand, ook de verzorgingscontainer van brandweer Winschoten was bij de brand aanwezig. Deze container wordt ingezet bij langdurige inzetten. Hier kunnen de manschappen even rusten en voorzien worden van eten en drinken.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button