Sport

De Keepersfabriek start weer op 2 locaties

Winschoten – Afgelopen najaar hebben we voor het eerst de keeperscursus gegeven op 2 locaties. Naast VV Wildervank op de zondagochtend, hebben we ook de cursus gegeven op het sportterrein van WVV in Winschoten op de vrijdagavond. Dit was een groot succes! Met name de vrijdagavond bij WVV werd druk bezocht.

- advertentie - 

De voorjaarscursus wordt dan ook weer gegeven op beide locaties. Op vrijdagavond 5 maart start de cursus op het sportterrein van WVV in Winschoten en zondagochtend 7 maart start de cursus bij VV Wildervank. Op dit moment stromen de aanmeldingen al weer binnen dus geef je tijdig op met je voorkeurslocatie.

Voor meer info zie www.dekeepersfabriek.nl of volg ons via facebook of instagram.

 


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button