Cultuur

Tips gezocht: Reizen Waes Nederland

- advertentie -

Oldambt – Van het populaire programma Reizen Waes Vlaanderen komt nog dit jaar een Nederlandse versie. Presentator Tom Waes is voor dit programma op zoek naar bijzondere plekken en aparte gewoontes in Nederland. Wie tipt hem?

- advertentie -

Het concept van Reizen Waes is dat de presentator naar plekken en landen reist die de gemiddelde toerist links laat liggen. De coronapandemie inspireerde Tom Waes afgelopen jaar tot een roadtrip door zijn thuisland Vlaanderen. Kijkers konden zelf tips insturen met bijzondere plekken, mensen en belevenissen in hun buurt die de presentator zeker moest ontdekken.

Wekelijks kijken meer dan 1,5 miljoen Vlamingen naar dit programma en sinds vorige week vrijdag is het ook bij ons op NPO3 te zien. Door het succes komt Tom Waes binnenkort ook in Nederland rondreizen met zijn cameraploeg, maar hiervoor is hij nog op zoek naar de meest fascinerende plekjes en verhalen.

Stuur daarvoor jouw bijzondere en persoonlijke tip uit Oldambt rechtstreeks naar tips@reizenwaes.be. Misschien zien we onze regio dan opduiken in het programma. De reeks zal in september bij VPRO te zien zijn, en later in het najaar op het Belgische Eén.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button