Kort nieuws

Groningse bibliotheken gaan toneellezen met jonge kinderen

- advertentie -

Oldambt – Kom je ook luisteren naar een nieuw verhaal? De Groningse bibliotheken lezen tijdens de lockdown wekelijks voor via Facebook Live. Tijdens het BoekStart Voorleeshalfuurtje kun je genieten van de mooiste verhalen. Woensdag 17 februari lezen we om 10.00 uur voor uit ‘Het geheim van Haas’.  En deze keer kan jij meespelen!

- advertentie -

Wat is dat? Waarom dansen al die dieren zo vreemd onder die grote boom? Wil jij het geheim van Haas ook weten? Dans dan maar mee!

‘Het geheim van Haas’ is een sprankelend en grappig verhaal over nieuwsgierigheid. Deze ochtend laten we de kinderen op een speelse manier kennismaken met toneellezen. We gaan samen met de kinderen het verhaal spelen. Doe je mee?

De online voorleesactiviteit begint om 10.00 uur en wordt uitgezonden via facebook.com/groningsebibliotheken.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button