Sport

Poker Series voorronde van Winschoten speelbaar Online vanwege Corona

- advertentie -

Winschoten – Op donderdag 18 februari organiseert de Pokeren.nl Poker Series de online voorronde van Winschoten. Het gaat om een landelijke recreatieve online toernooiserie waarbij niet om geld wordt gespeeld.

- advertentie -

De Pokeren.nl Poker Series voorrondes zijn al sinds jaar dag en dag een vast uitje voor pokerliefhebbers uit het land. Op zondag 5 januari 2020 werd het zesde seizoen van de grootste recreatieve pokertoernooi serie van Nederland feestelijk afgetrapt met de kickoff.

In het Van der Valk Hotel in Sassenheim, waar een dag ervoor nog de finale van seizoen 5 had plaatsgevonden, kwamen ruim 220 spelers bij elkaar voor de start van het nieuwe seizoen. Ook in de weken daarna liep het storm en na 11 van de 80 gespeelde voorrondes stond de teller op een gemiddelde van 130 spelers per toernooi.

Op zondag 5 januari 2020 werd het zesde seizoen van de grootste recreatieve pokertoernooi serie van Nederland feestelijk afgetrapt met de kickoff.  In het Van der Valk Hotel in Sassenheim, waar een dag ervoor nog de finale van seizoen 5 had plaatsgevonden, kwamen ruim 220 spelers bij elkaar voor de start van het nieuwe seizoen. Ook in de weken daarna liep het storm en na 11 van de 80 gespeelde voorrondes stond de teller op een gemiddelde van 130 spelers per toernooi.

Helaas gooide het corona-virus roet in het eten, waardoor alle voorrondes na 11 maart 2020 werden afgelast. In de zomer werden de maatregelen wel iets versoepeld maar voor de organisatie en de speellocaties waren er nog steeds te veel beperkingen om de evenementen weer rendabel te maken.

Voorronde Winschoten
Pokeren.nl ging terug naar de tekentafel en eind september werd het eigen “Pokeren.nl Online” gelanceerd, waardoor de organisatie de toernooien nu ook via het internet kan aanbieden. Op donderdag 18 februari 2021 staat daarom voor de eerste keer de voorronde van Winschoten op het programma. Het toernooi begint om 19:30 en iedereen kan zich via de website van Pokeren.nl voor €5 inschrijven.

De winnaar van het toernooi krijgt nog steeds een bokaal en ook is er weer een ticketsysteem waardoor spelers zich voor de grote finale kunnen plaatsen. Namens de organisatie heeft Roy Godschalk al laten weten dat de landelijke finale sowieso weer live zal plaatsvinden, al moeten we daarvoor wel wachten tot de maatregelen dusdanig zijn versoepeld waardoor er weer grotere groepen binnen bij elkaar mogen komen zonder rekening te hoeven houden met de 1.5 meter afstand. Spelers die op 18 februari niet mee kunnen doen mogen zich altijd voor een andere voorronde inschrijven. Je hoeft dus niet in de stad van het toernooi te wonen!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button