Incidenten

Bestuurder die ambulancemedewerker raakt meldt zich

Oostwold – Bij een ernstig ongeval eerder zaterdagmiddag werd een ambulancemedewerker aangereden door een automobilist. Terwijl de ambulancebroeder hulp aan was het verlenen werd de broeder geraakt door een auto.

- advertentie - 

“De ambulance medewerker stond op de weg om hulp te verlenen, toen er een auto met hoge snelheid aan kwam rijden. Hem is nog het signaal gegeven rustiger te rijden.” meldt de woordvoerder van de politie op Twitter.

De bestuurder reed met de spiegel van zijn auto tegen de hand van de ambulancemedewerker. De spiegel is van de auto gevallen. De automobilist is doorgereden. De verwondingen van de ambulancemedewerker lijken, volgens de politie, mee te vallen.

Bestuurder meldt zich
Inmiddels heeft de bestuurder zich gemeld bij de politie. Ook heeft de politie meerdere getuigen gesproken. ‘Beide partijen zijn met elkaar in contact over de verdere afhandeling” laten ze weten. Ambulancezorg Groningen laat aan 112Groningen.nl weten dat de ambulancemedewerker geen letsel heeft overgehouden aan het voorval.

De politie gaat ervan uit dat er geen opzet in het spel was.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button