Kort nieuws

Gratis overnachtingen in het Oldambt voor bewoners Oldambtstraat

- advertentie -

Oldambt – Marketing Oldambt heeft een aantal mooie campagnes in voorbereiding, waaronder het Groeten uit Oost-Groningen project in samenwerking met de collega’s uit Westerwolde en de Veenkoloniën.

- advertentie -

“De Groeten uit Oost-Groningen campagne richt zich op het uitnodigen van bewoners van straten in het westen van het land, met straatnamen die verwijzen naar een plaats of gebied in Oost-Groningen. Klinkt ingewikkeld, is het niet! Het idee is dat we bewoners van, bijvoorbeeld, de Oldambtstraat in Lelystad uitnodigen om een weekend in Oldambt te verblijven, op onze kosten.” aldus Marketing Oldambt.

“De data die we hier op dit moment voor in gedachten hebben zijn 4, 5 en 6 juni. 2 overnachtingen dus, ook de lunches, diners en activiteiten zullen wij voor de bezoekers regelen. We hopen met deze ludieke campagne veel positieve publiciteit voor de regio te genereren.” zegt Marketing Oldambt.

Marketing Oldambt: “Wilt u als ondernemer in Oldambt nu alvast aangeven dat u dit een te gekke actie vindt waar u graag aan mee wilt werken? Stuur dan een e-mail naar mick.zuurman@marketingoldambt.nl. Alle ideeën en alle intenties tot medewerking worden vanzelfsprekend gewaardeerd. We zullen dan ook alles meenemen in onze overwegingen om de bezoekers een zo leuk mogelijk weekend weg aan te bieden. We horen graag van jullie!”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button