Incidenten

Giertank raakt los achter trekker en ramt pizzeria

Oostwold – Vrijdagmiddag omstreeks 16.25 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Hoofdstraat.

- advertentie - 

Op deze weg bleek een giertank, die achter een trekker zat, losgeschoten te zijn. Bij het losschieten ramde de giertank het pand van een pizzeria. Het pand liep hierbij schade op. Vanwege het ongeval werd ook de brandweer meegestuurd. Echter bleek al snel dat de hulp van de brandweerlieden niet nodig was.

(lees verder onder de foto)

Een passerende fietser kon de losschietende giertank nog net ontwijken. Niemand raakte bij het ongeval gewond. Een andere trekker kwam ter plaatse om de giertank weer mee te nemen. De politie heeft een rapport opgemaakt van het ongeval.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button