Sport

Judo Tan-Ren-Jutsu geeft judolessen op mobiele judomat

- advertentie -

Oldanbt – Aangezien het weer verbetert en de maatregelen iets zijn versoepeld is Judo Tan-Ren-Jutsu ontzettend blij de trouwe leden weer te begroeten bij de aangepaste judolessen/bootcamps in het buitenlucht. Sinds de lock down van afgelopen december werd er niet meer gejudood. De leden bleven de club positief en trouw steunen tijdens deze moeilijke tijd.

- advertentie -

Alle versoepelingen van de maatregelen gelden helaas nog niet voor de leden van 27 jaar en ouder. We zijn weer begonnen met het geven van judolessen en bootcamps op alle locaties van Judo Tan-Ren-Jutsu. Judo Tan-Ren-Jutsu houdt natuurlijk strikt de Coronamaatregelen aan.

Voor zover mogelijk wordt er op de locaties 100 vierkante meter mobiele judomat gelegd waar de leden weer de lessen kunnen volgen. De opkomst en vreugde was voor Judo Tan-Ren-Jutsu zeer groot. De blije gezichten en energie op de judomat die de lessen losmaakten zorgden voor de hang naar meer soortgelijke lessen in de buitenlucht. De lessen op de mobiele mat worden nu op zoveel mogelijk locaties gegeven, dit wel natuurlijk afhankelijk van het weer. De lessen gaan altijd door, behalve wanneer het regent. Dan wordt dit uiterlijk een uur voor aanvang van de les doorgegeven op de website, Facebook en de groepsapps.

Mocht je ook interesse hebben en mee willen doen, kijk voor onze locaties en lestijden op onze website http://www.judotanrenjutsu.nl, hier vind je alle informatie en altijd het laatste nieuws over onze activiteiten en lesprogramma’s. Je bent van harte welkom.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button