Algemeen

Wat is politiek? Voer een socratisch gesprek met Filosofe Sanne ten Wolde

- advertentie -

Oldambt – Woensdag 17 maart gaat Nederland naar de stembus. In het kader van deze verkiezingen organiseert Biblionet Groningen online activiteiten. Maandag 15 maart voert filosofe Sanne ten Wolde via Zoom een socratisch gesprek over de vraag: wat is politiek?

- advertentie -

Filosofe Sanne ten Wolde leidt maandag 15 maart een workshop waarbij deelnemers samen een socratisch gesprek voeren. De hoofdvraag van deze workshop: Wat is politiek?

Bij een socratisch gesprek ga je gezamenlijk een definitie bepalen door heel precies te denken, waarbij volledige overeenstemming moet worden bereikt. “Super leuk omdat iedereen vaak denkt: ik weet wel wat dat is, maar dat blijkt vaak toch niet zo te zijn”, aldus filosofe Sanne ten Wolde.

Vind je het leuk om mee te doen en samen met anderen een filosofisch gesprek te voeren over politiek? Meld je dan snel aan via biblionetgroningen.nl/ontdek-de-bibliotheek-online. De workshop duurt een uur en begint om 19.30 uur. Deelname bedraagt 5 euro per persoon.

Groningse bibliotheken helpen je voorbereiden op de verkiezingen
In het kader van de verkiezingen organiseert Biblionet Groningen online activiteiten. Op verschillende manieren kunnen inwoners meepraten en informatie krijgen over de verkiezingen. Op biblionetgroningen.nl/verkiezingen vind je een overzicht van onze activiteiten.

Zo roepen de Groningse bibliotheken inwoners op om een brief te schrijven waarin ze hun droom voor Nederland delen en bespreken we in het Online Taalhuis stellingen uit de Stemwijzer.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button