Kort nieuws

Biblionet Groningen organiseert democratiequiz

- advertentie -

Oldambt – Woensdag 17 maart gaat Nederland naar de stembus. In het kader van deze verkiezingen organiseert Biblionet Groningen online activiteiten. Zondag 14 maart houden de Groningse bibliotheken een democratiequiz. Kijk en speel vanaf 17.00 uur mee tijdens de uitzending op Facebook Live.

- advertentie -

Weet jij hoe het gesteld is met jouw kennis over democratie? Doe zondag 14 maart mee met de Democratiequiz via Facebook Live. Op verrassende wijze komen vragen aan bod over verkiezingen, politiek en democratie. Doe mee met vrienden en familie en test wie van jullie het meeste weet over democratie.

Vooraf aanmelden is niet nodig. Je kan zondag 14 maart om 17.00 uur meedoen via facebook.com/groningsebibliotheken.

Groningse bibliotheken helpen je voorbereiden op de verkiezingen
In het kader van de verkiezingen organiseert Biblionet Groningen online activiteiten. Op verschillende manieren kunnen Groningers meepraten en informatie krijgen over de verkiezingen. Op biblionetgroningen.nl/verkiezingen vind je een overzicht van onze activiteiten.

Zo roepen de Groningse bibliotheken inwoners op om een brief te schrijven waarin ze hun droom voor Nederland delen en bespreken we in het Online Taalhuis stellingen uit de Stemwijzer.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button