Algemeen

Leer Gronings tijdens webinar Grunneger Toal

- advertentie -

Oldambt – Altijd al eens Gronings willen leren? Biblionet Groningen en Centrum Groninger Taal en Cultuur bieden op donderdag 18 maart een webinar Grunneger Toal aan.

- advertentie -

Altijd al een mondje Gronings willen spreken of meer willen weten over het Gronings als streektaal? Biblionet Groningen organiseert in samenwerking met het Centrum Groninger Taal & Cultuur op donderdag 18 maart van 19:30 -21:00 uur een webinar over de Grunneger Toal.

Meike Stedema, docente van het CGTC vertelt deze avond over het spreken en het verstaan van het Gronings en de Groninger literatuur. Ook komen spelling en grammatica aan bod.

Aanmelden
Deelname is gratis en je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek. Wil je meedoen? Meld je dan aan via www.biblionetgroningen.nl/agenda. De webinar wordt gehouden via Zoom. Een paar dagen voor de webinar ontvang je de link naar het online klaslokaal.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button