Algemeen

Groningen HartVeilig biedt online reanimatie cursus aan

- advertentie -

Oldambt- Vanwege Corona is Groningen HartVeilig (GHV) vanaf vorig najaar gestopt met het geven van reanimatiecursussen en -trainingen. Onduidelijk is wanneer dat wel weer kan. Daarom bieden zij vanaf 1 april een gratis online reanimatiecursus aan.

- advertentie -

In de komende weken krijgen álle burgerhulpverleners een uitnodiging om mee te doen. |We doen dat per gemeente. Inmiddels zijn de burgerhulpverleners uit de gemeente Eemsdelta, het Hogeland, Midden-Groningen, Pekela en Oldambt uitgenodigd. Vandaag hebben we de burgerhulpverleners uit Stadskanaal en Veendam uitgenodigd.” meldt Groningen HartVeilig in een persbericht.

Deze online reanimatiecursus is een moderne en nieuwe mogelijkheid om de theorie en praktijk weer te oefenen. In één week tijd volg je 7 modules. De tijdsinvestering is 5 tot 15 minuten per dag. De deelname is gratis.

“Wil je meedoen? Ga dan naar www@groningenhartveilig.nl en meld je aan! De cursus dient ter voorbereiding op de herhalingstraining, die we zodra het kan “en masse” gaan organiseren.” schrijven ze.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button