Politiek

Partij voor het Noorden Oldambt zijn zaterdag ‘supporters van Schoon’

- advertentie -

Oldambt – De fractieleden van de Partij voor het Noorden in Oldambt hebben zaterdag  meegedaan aan de landelijke opschoonactie: Nederland Schoon. Ook in Oldambt is een overdaad aan zwerfafval, aldus fractievoorzitter Kirsten Bos van de lokale partij in Oldambt. “Onze partij heeft besloten om aan het opruimen hiervan haar steentje bij te gaan dragen.”

- advertentie -

Coronaproof
Natuurlijk deden we dit helemaal coronaproof aldus de fractievoorzitter. We gingen 2 aan 2 op pad in en om het Stadspark in Winschoten. “Onze partij wil het komende jaar vaker in verschillende plaatsen van Oldambt meehelpen om zwerfvuil tegen te gaan”, aldus Kirsten Bos. Zaterdag deden we de aftrap van deze doorlopende actie in het Stadspark en daar hebben we zin in!’

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button