Cultuur

Online Voorleeshalfuurtje: Kikker

- advertentie -

Oldambt – Kom je ook luisteren naar een nieuw voorleesverhaal? De Groningse bibliotheken lezen wekelijks voor via Facebook Live. Tijdens het BoekStart Voorleeshalfuurtje kun je genieten van de mooiste prentenboeken. Dinsdag 23 maart lezen we om 10.00 uur voor uit ‘Kikker’ van Max Velthuijs.

- advertentie -

Ken jij Kikker en zijn vriendjes al? Haas die heel veel weet, Varkentje die lekkere taarten bakt, Rat die altijd een oplossing weet, Eend, die het liefst altijd bij Kikker wil zijn en Beertje, die door Kikker wordt gevonden en bij hem mag wonen.

Al meer dan 30 jaar groeien kinderen op met de verhalen van Kikker. Schrijver Max Velthuijs maakte 12 prachtige prentenboeken over dit wereldberoemde personage. Dinsdag 23 maart lezen we voor uit de verhalen van Kikker. De online voorleesactiviteit begint om 10.00 uur en wordt uitgezonden via facebook.com/groningsebibliotheken.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button