Algemeen

Online escaperoom met BiebLab

Oldambt – Kijk elke woensdag naar BiebLab Live, hét kinderprogramma van de Groningse bibliotheken. Doe vanaf de bank of keukentafel mee aan de leukste activiteiten. Woensdag 24 maart gaan we tijdens BiebLab Live (15.00 – 16.00 uur) een escaperoom oplossen!

- advertentie - 

Oh jee, Jeroen en Jolanda zitten vast in de studio… Help mee en los samen met ons de puzzels op. Met de aanwijzingen in de escaperoom gaan de kinderen thuis de digitale puzzels oplossen. Lukt het hen om op tijd de sleutel te vinden?

Wat heb je nodig?
Een tablet of smartphone om antwoorden te geven (link krijg je in de uitzending).
De uitzending van BiebLab Live begint om 15.00 uur en is live te volgen via www.youtube.com/bieblab.

BiebLab Live in het teken van Scoor een Boek!
Jaarlijks bezoeken duizenden kinderen de Groningse bibliotheken en doen ze mee aan vele activiteiten. Nu groepsactiviteiten tijdelijk niet door kunnen gaan, schakelt Biblionet Groningen over naar BiebLab, een YouTube-kanaal voor kinderen. Tijdens BiebLab Live kunnen kinderen iedere woensdagmiddag vanaf de bank of keukentafel meedoen aan spellen en workshops.

In maart staat BiebLab Live in het teken van Scoor een Boek! Kom ook in beweging! Deze maand gaan we sporten, spellen spelen en de leukste boeken scoren. Kijk voor mee informatie op biblionetgroningen.nl/scooreenboek.

- advertentie - 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button