Cultuur

Online Voorleeshalfuurtje: Klein wit visje

- advertentie -

Oldambt – Kom je ook luisteren naar een nieuw voorleesverhaal? De Groningse bibliotheken lezen wekelijks voor via Facebook Live. Tijdens het BoekStart Voorleeshalfuurtje kun je genieten van de mooiste prentenboeken. Woensdag 31 maart lezen we om 10.00 uur voor uit ‘Klein wit visje’ van Guido van Genechten.

- advertentie -

Kom je ook luisteren naar een nieuw verhaal? Tijdens ons BoekStart Voorleeshalfuurtje kun je genieten van de mooiste prentenboeken. Wekelijks lezen de Groningse bibliotheken voor via Facebook Live. Doe je mee?

Woensdag 31 maart leest Tinette voor uit ‘Klein wit visje heeft veel vriendjes’ van Guido van Genechten. Klein wit visje is een echt speelvisje. Gelukkig heeft hij veel vriendjes om mee te spelen. Samen doen ze allerlei spelletjes: paardjerijden, tikkertje, verstoppertje, bellen blazen, dansen … Ja, het is een vrolijke boel bij Klein wit visje en zijn vriendjes!

De online voorleesactiviteit begint om 10.00 uur en wordt uitgezonden via facebook.com/groningsebibliotheken.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button