Algemeen

Praxis: “Het bezoek aan een bouwmarkt is geen gezinsuitje”

- advertentie -

Winschoten – De Praxis in Winschoten, en andere bouwmarkten in heel het land, roepen mensen op om alleen naar de bouwmarkt te komen voor doelgerichte aankopen.

- advertentie -

Achterstallige thuisklus
Een achterstallige thuisklus, een uitgebreide voorjaarsschoonmaak of de tuin zomerklaar maken: het lijkt wel alsof iedereen de gedwongen thuisperiode aangrijpt om de handen uit de mouwen te steken. En dus is het druk bij de tuincentra en bouwmarkten.

De Praxis in Winschoten roept de klanten op om zo veel mogelijk alleen naar de winkel te komen en doelgericht aankopen te doen. “Het bezoek aan onze winkels moet niet als uitje met het gezin worden gezien” aldus de Praxis op Facebook. “Samen zorgen we ervoor dat er niet teveel mensen tegelijk in de winkel aanwezig zijn”

(Lees verder onder de foto)

Maximaal 100 mensen
De Praxis hanteert de regels van het RIVM, hierdoor mogen er maximaal 100 mensen naar binnen. Zondagmiddag stond er een kleine rij bij de deur.

Regels
– Houd 1,5 meter afstand van elkaar.
– Kom zoveel mogelijk alleen én doe doelgericht aankopen.
– Liever pinnen dan contant.
– Volg aanwijzingen van medewerkers op en kom bij drukte op een later moment terug.

Mondkapjes
Voor mondkapjes hoef je niet meer naar de bouwmarkt. De Praxis, Gamma en de Hornbarch verkopen per direct geen mondkapjes meer. Ze hebben namelijk hun voorraad aan de zorg geschonken.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button