Incidenten

Auto met aanhanger belandt andersom op de A7

Winschoten – Op de A7 bij Winschoten richting Scheemda, is zondag aan het eind van de middag een ongeval gebeurd waarbij een automobilist met zijn voertuig plus aanhanger 180 graden gedraaid is en op de vluchtrook van de A7 tot stilstand kwam.

- advertentie - 

De auto had een aanhanger achter zich die geladen was met wit zand . Vermoedelijk is de aanhanger gaan scharen waarna de bestuurder de controle over zijn voertuig verloor. Op de vluchtstrook lag een deel van de inhoud uit de aanhanger. Rijkswaterstaat heeft de weg weer schoongemaakt. Berger Fruitema heeft de aanhanger afgesleept. Er raakte niemand gewond.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button