Economie

Nieuwe ondernemers aan de Venne in Winschoten

Winschoten – In het pand aan de Venne 155 wordt momenteel druk geklust. Een pand met twee voordeuren en achter deze twee deuren komen twee nieuwe ondernemingen.

- advertentie - 

De zussen Nienke en Marion hebben beide de stap gewaagd om vanuit Bellingwolde in Winschoten iets moois op te gaan bouwen. Nienke gaat na 7 jaar werkzaam als kapster bij een baas, nu voor zichzelf beginnen onder de naam Hairboutique By Nienke. Marion heeft al jaren in Bellingwolde haar bloemenzaak gehad waarbij ze het ook heel druk had met het geven van workshops. Marion haar zaak krijgt de naam Toff Bloemen en Kado’s.

Bij de verbouwing zullen de beide dames elk hun eigen ruimte naar eigen wensen gaan inrichten en hard werken om de opening op 1 mei te gaan halen. Bij Toff Bloemen zal ook een mooie ruimte komen om verschillende workshops te geven.


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button