SportVideo

Jouw stem is nodig! Help HCW aan nieuw roze hockeyveld (video)

- advertentie -

Winschoten – HockeyWerkt, een organisatie om de hockeysport en het bedrijfsleven te verbinden, wilde wat vreugde in het Nederlandse hockeylandschap brengen. Ze hebben bedacht om ergens in Nederland een roze hockeyveld aan te leggen. Alle hockeyclubs in Nederland maken hier kans op.

- advertentie -

De hockeyclub van Winschoten HCW zag dit als een kans om aan een nieuw veld te kunnen komen. Hun veld is afgekeurd door de KNHB, de gemeente heeft nog wel wat oplap werkzaamheden uitgevoerd, maar geld voor een nieuw veld heeft de gemeente Oldambt niet. Ondanks dat een nieuw veld dus echt nodig is, zou de club het ook een eer vinden om de primeur van een roze veld in Winschoten te hebben.

HCW op Facebook: “Wij zijn toe aan positief nieuws .. een nieuw veld! Zodat wij kunnen blijven hockeyen. En bedankt allemaal voor degene die al heeft gestemd.. voor degene die dit nog niet hebben gedaan, je kan tot 18 april je stem nog uitbrengen via onderstaande link..”

Stemmen en prijzen
Stemmen is tot  18 april mogelijk via deze website. Selecteer HCW Winschoten en maak ook zelf kans op leuke prijzen!

De hockeyclub met procentueel de meeste stemmen in verhouding met de leden krijgt het roze veld. Maandag 19 april wordt de winnaar van deze bijzondere actie bekend gemaakt. Zou toch leuk zijn als deze primeur in Winschoten komt.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button