Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Cultuur

Thuis en uit…Unzipped online

- advertentie -

Groningen – Veel mensen hadden graag de tentoonstelling over de Rolling Stones in het Groninger museum gezien. Door de corona maatregelen is deze slechts kort te zien geweest. “Unzipped” komt in 2023 terug naar Groningen. Uniek, normaliter komt een tentoonstelling geen tweede keer naar dezelfde plaats. “We are sorry to leave Groningen where we felt very much at home. Now we are happy to announce that we will return soon!” Aldus de Stones. Voor wie het nu alvast heel graag wil zien en beleven is er de online tentoonstelling !

- advertentie -

Unzipped online is te bekijken op rollingstonesgroningen.nl  een ticket kost €9,50 waarmee je ook nog eens kans maakt op een van de drie door Mick Jagger gesigneerde Unzipped boeken of een gesigneerde limited edition print van Ronnie Wood!

Deze virtuele expositie kun je op je computer, tablet of telefoon bekijken. Je kunt dwalen door de zalen, je komt langs het appartement van de Stones, ziet foto’s van de beginjaren, neemt een kijkje bij de kostuums en instrumenten van de stones. Er zijn zelfs niet eerder getoonde video’s toegevoegd aan de online tentoonstelling, die in de echte tentoonstelling niet te zien waren.

Wanneer je een ticket voor “Unzipped online” koopt krijg je een code en een link in je mailbox. Daarmee log je in en start je je virtuele bezoek. Vanaf het moment dat je deze start heb je 48 uur om het tebekijken, daarna stopt het automatisch.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button